Elle McPhearson

Elle McPhearson

Gennem sin femogtyvårige karriere har Elle MacPherson været en fremtrædende person inden for mode, film, tv og i forretningsverden. Hendes karriere begyndte i 1982 med en reklamefilm på tv for TAB cola,som gjorde hende berømt som fotomodell som den ´typiske nabopige´ fra Australien. I 1986 blev hun præsenteret i Time Magazine som The Big Elle i en stor artikel om hendes karriere. Elle kom så på utroligt mange forsider af Sports Illustrated’s Annual Swimsuit Editions, og hun havde egne kalendere i 1992, 1993 og 1994, som blev bestsellere over hele verdenen. Hun benyttede denne succes til at producere ‘Your Personal Best The Body’, en workoutvideo, som i 1995 blev kåret til årets bedste af Billboard magazine.

Inden hun begyndte sin forretningskarriere var hun i to år skuespiller og medvirkede i ti filmer - den første var Woody Allens "Alice". I 1993 spillede hun hovedrollen i Siren med Hugh Grant og Sam Neil, filmen blev produceret af Miramax, som efterfølgende tilbød Elle en multimediekontrakt på to år med Miramax Films. I 1995 spillede Elle sammen med Sarah Jessica Parker i Eric Schaeffers romantiske komedie "If Lucy Fell". Hun spillede rollen som Blanche Ingram i Franco Zefferellis "Jane Eyre" og optrådte med Jeff Bridges og Barbara Streisand i "The Mirror Has Two Faces".

Men hun fandt hurtigt ud af, at hendes egentlige interesse var forretninger, hvor hun kunne drage nytte af det navn og den image, som hun havde opbygget og udviklet gennem sine år som fotomodel for publikationer som Vogue og Elle. I 1989 så hun en mulighed for at skabe en linie af lingeri under navnet Elle Macpherson og i 1990 lancerede hun Elle Macpherson Intimates i Australien og New Zealand. I dag anses Elle Macpherson Intimates som et av mest berømte brands inden for modelingeri på alle markeder. For nylig blev Elle udnævnt som bestyrelsesmedlem i Hot Tuna Surf og har der ansvaret for design, administration og strategi. Hun har vundet flere priser, inkl. Fig Leaves Entrepreneur of the Year-prisen, Glamour Magazine Style Icon-prisen og Elle Magazine International Style Icon-prisen. Elle var ambassadør for Fashion Targets Breast Cancer 2004, for Breakthrough for Breast Cancer Campaign UK og ambassadør for UNICEF’s UK Baby Friendly Initiative i 2005. I øjeblikket er hun europæisk ambassadør for RED, et initiativ startet av Bono og Bobby Shriver, der skal indsamle penge og øge opmærksomheden på Global Fund.

Elle er en utrolig succesrig forretningskvinde og taler med charme, intelligens og talent om sin fantastiske livshistorie, forretningssucces og motivation.

Elle McPhearson

Elle McPhearson

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Book en taler

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2