Rådgivning

For rådgivning kan du kontakte os via mail, telefon, chat eller ved at aftale et personligt møde. I vores samtaler tør vi både at råde og fraråde dig i beslutninger, så du kan få den bedste taler til dit arrangement. Det er altid omkostningsfrit for dig i din kontakt med os.

Bookingproces

  1. Matching - Vi starter processen ved at søge i vores database, vores erfaringsmateriale og konsultere med kolleger. Dette gør vi for at finde den rette person og vi kontakter potentielle kandidater, som vi tror passer til jeres arrangement.
  2. Tilbagemelding - Du får tilbagemelding fra os med forskellige muligheder på talere/foredragsholdere/eksperter/inspiratorer som vi diskuterer sammen. Hvis du ønsker at gå videre med et alternativ, hjælper vi dig med det praktiske omkring kontraktsskrivning og aftale.
  3. Forberedelser - Vi sørger for, at taleren er informeret om jer og jeres arrangement. Vi forbinder jer med taleren, så I kan gennemgå ønsker og detaljer.
  4. Gennemførelse - Talen udføres i henhold til jeres ønsker.
  5. Evaluering - Efter at opgaven er udført, evaluerer vi resultatet sammen, både talerens indsats, men også vores indsats her i Taleforum. Vi stræber efter at udvikle os og blive bedre og lytter derfor gerne til vores kunder.

Vi hjælper dig hele vejen. Med os bliver det nemt at booke en foredragsholder.

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2