Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz

Studievært med flair for skarpe interviews og kongelige begivenheder

Jesper Steinmetz er en af de mest erfarne studieværter på TV 2 Nyhederne, kendt for sin skarpe interviewstil og værtskab for store begivenheder, inklusiv nytårskavalkader og kongelige udsendelser.

Jesper Steinmetz har igennem sin karriere udviklet en bemærkelsesværdig evne til at lede både nyhedsudsendelser og større live events på TV 2. Med en baggrund som politisk reporter for både DR TV-Avisen og Jyllands-Posten, hvor han har haft roller både som politisk og kulturjournalist, samt erfaring som vært på DR's program "Synspunkt" under "Nyhedstime", har han et solidt fundament i den journalistiske verden. Siden april 2010 har Jesper Steinmetz også tjent som TV 2's USA-korrespondent, og fra 2023 som Europa-korrespondent med base i London, hvorfra han dækker betydningsfulde europæiske begivenheder og tendense

8 timer bag kulisserne - 25 min på skærmen: En indsigt i nyhedsværtens hverdag
Når man ser en nyhedsudsendelse, er det let at overse det enorme arbejde, der ligger bag. Jesper Steinmetz giver et unikt indblik i en nyhedsværts arbejdsdag, fra forberedelserne bag kulisserne til det færdige resultat på skærmen. Gennem anekdoter og videoeksempler, også fra situationer hvor alt ikke går efter planen, belyser han de udfordringer og uforudsete hændelser, som kan opstå i et live studie.

"Du svarer jo ikke på spørgsmålet": Kunstnerisk interviewteknik
I dette foredrag udforsker Jesper Steinmetz den svære kunst at interviewe. Han forklarer den omfattende koreografi og planlægning, der er nødvendig for at føre et effektivt interview, og hvordan teknikkerne kan overføres til vanskelige samtaler i dagligdagen. Foredraget er en dybdegående analyse af, hvordan vi ofte spørger ineffektivt og ufokuseret, hvilket kan føre til misforståelser eller manglende svar i både professionelle og personlige sammenhænge.

Pressefotos

Jesper Steinmetz

Jesper Steinmetz

Søg

Brug gerne vores avancerede søgning til at finjustere søgningen

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2

Bed om et tilbud

Book en foredragsholder eller få flere informationer - få svar samme arbejdsdag!

Om arrangementet
1
Kontaktoplysninger
2